Powered By Blogger

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ξαναζωντάνεψε το Ολυμπιακό στάδιο!



Άρχισαν σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι τη Τετάρτη οι δοκιμαστικές διοργανώσεις για τους παγκόσμιους αγώνες special olympics Αθήνα 2011. Το ολυμπιακό στάδιο γεύτηκε σήμερα λίγη από τη ζωντάνια των αθλητών και των εθελοντών 6 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Για τη φιλοσοφία των special olympics μίλησε και ο Αμερικανός πρόεδρος λέγοντας,
"Τα Special Olympics διδάσκουν σε ολόκληρο τον κόσμο, ότι καμία σωματική ή διανοητική δυσκολία δεν μπορεί να κάμψει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος".
Σε αυτούς τους αγώνες το χημικό ντόπινγκ δεν έχει θέση...ένα δυνατό χειροκρότημα αποτελεί τη μεγαλύτερη ικανοποίηση γι' αυτούς τους ανθρώπους, που αγωνίζονται για να απολαύσουν ισότιμα με τους άλλους ανθρώπους τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός και να αποδείξουν στην κοινωνία ότι:
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

Οι εθελοντές για ακόμη μια φορά απέδειξαν σε όλους πως αν θέλουμε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα κυρίως με θέληση και αγάπη!

"Ένιωσα την αγάπη των αθλητών στο πετσί μου, τη λαχτάρα τους για αυτό που κάνουν και είμαι υπερήφανη που σήμερα ήμουν στο πλάι τους. Ανυπομονώ για τους αγώνες το ερχόμενο καλοκαίρι ελπίζοντας πως ο κόσμος θα υποστηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών special olympics".
Μαρία Μ.
εθελόντρια

Γράφει: Αραμπατζής Στέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου