Powered By Blogger

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Η παρθενιά τους...στο πλειστηριασμό!


Οργή προκάλεσε η ανακοίνωση για την παραγωγή ενός ριάλιτι - ντοκιμαντέρ, στο οποίο νεαρά κορίτσια και αγόρια θα... βγάζουν στο σφυρί την παρθενιά τους. Τα ριάλιτι σόου φαίνεται ότι έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά, αλλά η συγκεκριμένη ιδέα της Αυστραλής παραγωγού έχει προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις και ξεπερνάει κάθε όριο, ενώ αγγίζει τα όρια της πορνείαςΗ ιδέα ανήκει στην κινηματογραφική παραγωγό Τζάστιν Σίσλεϊ, η οποία έχει ήδη βρει τέσσερα άτομα και τα έχει πείσει να συμμετάσχουν στο ριάλιτι που ετοιμάζει. Επί περίπου έναν χρόνο αναζητούσε άτομα πρόθυμα να δηλώσουν συμμετοχή και να προχωρήσουν στην? πλειοδότηση της παρθενιάς τους και μάλιστα μπροστά στην κάμερα.
Οι «οντισιόν» έγιναν μέσω αγγελιών οι οποίες έγραφαν «Ζητούνται παρθένες και παρθένοι», ενώ μία φωτογραφία της Παρθένου Μαρίας συνόδευε τις αγγελίες. Η αντίδραση των αυστραλιανών κυβερνητικών αρχών ήταν άμεση και προειδοποίησαν την παραγωγό Τζάστιν Σίσλεϊ ότι, αν προχωρήσει με το πρότζεκτ της, θα συλληφθεί για μαστροπεία και εκπόρνευση.
Η Σίσλεϊ προτίμησε μετά την προειδοποίηση των αρχών να δημοσιοποιήσει το αμφιλεγόμενο και προκλητικό σχέδιό της και ανακοίνωσε ότι έχει ήδη πείσει τέσσερα άτομα.
Μάλιστα, φοβούμενη μια ενδεχόμενη σύλληψή της, έφυγε από τη Μελβούρνη και κατέφυγε στην... πόλη της αμαρτίας, στην πόλη της Νεβάδα, το Λας Βέγκας. Εκεί ευελπιστεί να βρει «αγοραστές», ενώ ως έδρα του πρότζεκτ θα χρησιμοποιηθεί ένας οίκος ανοχής.
Τα κορίτσια και τα αγόρια που θα δεχτούν να συμμετάσχουν θα πληρωθούν με 20 χιλιάδες δολάρια και θα λάβουν το 90% των χρημάτων που θα δοθούν στη δημοπρασία για την παρθενιά τους.
Το υπόλοιπο 10% θα το πάρει ο οίκος ανοχής για τη? φιλοξενία. Οι προσφορές για τη δημοπρασία της κάθε παρθενιάς θα γίνονται μέσω διαδικτύου. Μια κοπέλα 21 ετών από τη Μελβούρνη, η οποία εργάζεται ως σερβιτόρα, φέρεται ως η μία συμμετέχουσα στο ριάλιτι - ντοκιμαντέρ. Χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Βερόνικα και, σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως, οι γονείς της έγιναν έξαλλοι όταν τους πληροφόρησε για το πώς σκοπεύει να χάσει την παρθενιά της.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Telegraph», η νεαρή κοπέλα δέχθηκε να συμμετάσχει για τα λεφτά αλλά και για να αλλάξει τις απόψεις της για το σεξ. «Πουλάω την παρθενιά μου για τα χρήματα.
Τεχνικά αυτό μπορεί να με κάνει πόρνη, αλλά λόγω του ντοκιμαντέρ και του τρόπου με τον οποίο θα γίνει, που δεν είναι συνηθισμένος, θέλω μέσα μου να πιστεύω ότι δεν είμαι ιερόδουλη». Με αυτά τα λόγια φέρεται να απολογείται η 21χρονη κοπέλα για τις πράξεις της.
Ενα από τα αγόρια που προθυμοποιήθηκαν να πάρουν μέρος στο ριάλιτι, είναι 20 χρονών, ονομάζεται Αλεξ και δήλωσε ότι λαμβάνει μέρος για να γνωρίσει κόσμο. Ο Ρόναν είναι ο τρίτος υποψήφιος και λέει ότι βαρέθηκε να περιμένει για την κατάλληλη κοπέλα, ενώ ο Τζον είναι πρόθυμος να κάνει σεξ με αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα και δεν τον ενδιαφέρει το φύλο του.
Το ριάλιτι - ντοκιμαντέρ έχει προκαλέσει το λαϊκό αίσθημα και την αγανάκτηση με τον γερουσιαστή Στιβ Φίλντινγκ να χαρακτηρίζει το? όλο θέμα «γελοίο, αηδιαστικό και ενοχλητικό».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ
Από το TV ΈΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου