Απευθείας σύνδεση με το YOUTUBE!

Loading...

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Τέσσερις τύποι γυναικών που ξενερώνουν κάθε άντρα.


Η κυρία Εξυπνίδου:
Κάθε άντρας θέλει να έχει στο πλευρό του μια έξυπνη γυναίκα που μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση χωρίς λάθη και που ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο και δεν ασχολείται μόνο με τα νύχια ή τα μαλλιά της. Φυσικά, άλλο να είσαι χαρισματική στον λόγο και άλλο να ηχούν τα τύμπανα του πολέμου κάθε φορά που συμμετέχεις σε μια συζήτηση, ειδικά όταν είσαι μαζί του. Ας το παραδεχτούμε! Πολλές γυναίκες ανοίγουν κόντρες και κάνουν σαματά όταν συμμετέχουν σε μια συζήτηση, απλά για να δηλώσουν το παρόν και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο έτερον ήμισυ.
Έλα όμως που εκείνος καθόλου δεν εντυπωσιάζεται από μια τέτοια τακτική αλλά αντίθετα θα το σκεφτεί πολύ να μείνει στο πλευρό μιας γυναίκας που νομίζει πως ξέρει τα πάντα, έχει άποψη για όλα και τον διορθώνει διαρκώς, ακόμα και για το τυχαίο ορθογραφικό λάθος που έκανε στο γραπτό μήνυμα που της έστειλε στο κινητό!

Αυτή που θέλει να βολευτεί:
Κάθε γυναίκα θέλει να καλοπερνάει στο πλευρό του συντρόφου της και σίγουρα δεν υπάρχει κορίτσι που να μην του αρέσουν τα λουλούδια, τα δωράκια και η καλοπέραση (άντε και να σου ανοίγουν ένα ωραίο μπουκάλι κρασί σε ένα κουλ εστιατόριο). Μέχρι εκεί όλα καλά! Μην έχεις όμως την αυταπάτη πως το αγόρι που φλερτάρεις δεν θα καταλάβει την προσπάθεια που κάνεις να βολευτείς και να του τα φας! Μπορεί να μην είναι εκατομμυριούχος αλλά εκείνος θα καταλάβει πολύ γρήγορα αν έχει στο πλευρό του μια γυναίκα που το μόνο που θέλει είναι να της κάνει όλα τα χατίρια, να χρεώνει με μανία την πιστωτική του κάρτα, να την πηγαίνει στα πιο ακριβά ξενοδοχεία και εστιατόρια και να την κάνει από πάνω και τον ταξιτζή (πήγαινέ με εδώ, πήγαινέ με εκεί)!
Αν απορείς γιατί τα αγόρια σε παρατάνε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, αναρωτήσου: μήπως οι απαιτήσεις σου ήταν υπερβολικές;;;

Η επίδοξη νύφη:
Ναι, το όνειρο κάθε γυναίκας (εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη) είναι να ντυθεί νυφούλα και να περπατήσει με τούλια, πέπλο και τα παρανυφάκια ξωπίσω σε μια μεγάλη στολισμένη εκκλησιά! Και δεν είναι ότι όλοι οι άντρες ακούνε γάμο και τρέχουν αλλά πιθανότατα έχει βρεθεί στο δρόμο τους η επίδοξη νύφη. Το κορίτσι αυτό κοιτάζει νυφικά προτού κλείσει μια εβδομάδα στο πλευρό ενός αγοριού, έχει επιλέξει ήδη τα μπουζούκια στα οποία θα πραγματοποιήσει το μπάτσελορ πάρτυ της, ενώ στο αριστερό της χεράκι υπάρχει μια θέση ανοιχτή για το πολύτιμο μονόπετρο.
Αν περιμένεις και δείχνεις ότι περιμένεις να σε στεφανωθεί από τον πρώτο μήνα λες και είσαι η Μεγκ Ράιαν σε κάποια σαχλορομαντική κομεντί, κατέβα από το συννεφάκι γιατί έχει κρύο εκεί ψηλά.

Το ψυχάκι:
Το κορίτσι αυτό δείχνει πέρα για πέρα φυσιολογικό, όμως ένας άντρας μπορεί εύκολα να αναγνωρίζει το κορίτσι-ψυχάκι. Η κοπέλα αυτή τηλεφωνεί κάθε 10 λεπτά στον καλό της, βλέπει επίδοξες ανταγωνίστριες σε κάθε 1 τετραγωνικό μέτρο, χώνεται στη ζωή του αγαπημένου της μέχρι αηδίας και μπορεί να κάνει τη ζωή του μαρτύριο ακόμα και στο χώρο εργασίας του. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να μην μπορεί να σκεφτείς κάτι πέραν του καλού σου, αν ζεις και αναπνέεις για να ακούσεις τη γλυκιά φωνούλα του, αν ξυπνάς και κοιμάσαι για να τον φροντίζεις, αν δεν υπάρχει τίποτα πέρα από εκείνον, αν το μάτι σου γυαλίζει ελαφρά ή πιο βαριά, έχεις αρχίσει να μεταμορφώνεσαι σε ψυχάκι! Προσοχή: το δύσκολο κομμάτι είναι πως δεν ψυχοπαθιαζόμαστε με κάθε άντρα αλλά πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος!

womanonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου