Powered By Blogger

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Το βίντεο της αγάπης!


Με ένα συγκινητικό και ρομαντικό βίντεο ένας 35χρονος καρκινοπαθής από την Αυστραλία θέλησε να ευχηθεί στη γυναίκα του για τα γενέθλιά της αλλά και για να την ευχαριστήσει που του συμπαραστέκεται στο γολγοθά που περνάει.
Μάλιστα για το βίντεο επιστράτευσε τον ηθοποιό Χιου Τζάκμαν αλλά και τον πρωθυπουργό της Ν. Ζηλανδίας Τζον Κι από όπου κατάγεται η γυναίκα του. Ο ηθοποιός εμφανίζεται να λέει στη γυναίκα του "σε αγαπάει Ρέιτσελ" ενώ ο πρωθυπουργός της Ν. Ζηλανδίας της εύχεται χρόνια πολλά.
Ο Κρίστιαν Άντερσον δίνει τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες ένα χρόνο τώρα από τότε που...
διαγνώστηκε με καρκίνο στο συκώτι.
Για το βίντεο ο Άντερσον εμπνεύστηκε από μια σκηνή της ταινίας "Love Actually" και προτίμησε να μιλήσει με τη καρδιά του-κρατάει κάρτες που πάνω σε αυτές έχει γράψει μηνύματα που εκφράζουν την αγάπη του στην γυναίκα της ζωής του.
Μεταξύ άλλων ο 35χρονος αναφέρει στη γυναίκα του ότι "τη χρειάζεται όπως ακριβώς χρειάζεται να θεραπευτεί από τον καρκίνο" και της εξομολογείται ότι "δίχως αυτή, η ζωή απλά δεν έχει νόημα".
Η Ρέιτσελ συγκινημένη όταν το είδε είπε πως ήταν πραγματικά υπέροχο και ξέσπασε αμέσως σε κλάματα.
Αν και ο Άντερσον δεν είχε σκοπό το βίντεο να κοινοποιηθεί δημοσίως ωστόσο δε μπορούσε να κάνει αλλιώς και να το δημοσιεύσει στο διαδίκτυο για να το δουν και οι συγγενείς του που βρίσκονται μακριά του.
Έτσι, από τους 45 φίλους που το είδαν μέρα με τη μέρα ο αριθμός αυξανόταν και μέσα σε έξι μόλις μέρες το είχαν δει 700.000 άτομα.
Το βίντεο έχει επενδύσει μουσικά με το τραγούδι Marry Me, των Train.
Αν και δεν ξέρουμε αν αυτή η αγάπη θα έχει happy end -που το ευχόμαστε ολόψυχα-, όπως είπε και ο ίδιος "κάθε ιστορία αγάπης περιλαμβάνει κάποια απώλεια και αυτό είναι που έκανε το βίντεο τόσο δημοφιλές επειδή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι έχουν περάσει από μια τέτοια κατάσταση απώλειας".

Δείτε το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=nfZMyHpmhJU&feature=player_embedded

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου