Απευθείας σύνδεση με το YOUTUBE!

Loading...

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

Αλήθεια ή ψέματα το Power Balance;


Σε λίγες μέρες η απόφαση για το «μαγικό» βραχιόλι... που έχει κοσμήσει τον καρπό διάσημων, όπως ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η πριγκίπισσα Έλενα της Ισπανίας και ο πιλότος της Formula 1 Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Ο λόγος για το γνωστό βραχιολάκι Power Balance το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία Μylar, η οποία βελτιώνει τη δύναμη και την ευελιξία, και επαναφέρει άμεσα την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία, στο ανθρώπινο σώμα.Το Μylar, το οποίο χρησιμοποιεί και η ΝΑSΑ στην κατασκευή των διαστημικών στολών των αστροναυτών της, έχει δοκιμαστεί με ενεργειακά κύματα σε συγκεκριμένες συχνότητες και θεωρείται ότι βοηθά στη λειτουργία της φυσικής ενεργειακής ροής του σώματος, επιτρέποντας τη μέγιστη απόδοση των ανθρώπινων δυνατοτήτων.

Το Ρower Βalance, το «θαυματουργό» βραχιολάκι που σχεδιάστηκε το 2006 από τα αδέλφια Τρόι και Τζος Ρονταρμέλ, στο σπίτι τους, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, καταγγέλλεται τώρα ως «κομπογιαννίτικο» και οδηγείται στα κρατικά αμερικανικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση.

Η Επιτροπή Αθέμιτου Ανταγωνισμού των ΗΠΑ (Αntitrust), κατόπιν πολλών καταγγελιών από καταναλωτές που αγόρασαν και φόρεσαν το επίμαχο βραχιόλι... διέταξε τα 2 αδέλφια να δώσουν εντός 15 ημερών επαρκείς ιατρικές και επιστημονικές αποδείξεις... όχι μόνο ότι το βραχιόλι αυτό «προσφέρει ευεξία και δύναμη», αλλά και ότι η χρήση του δεν επιφέρει βλάβες στον οργανισμό.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου