Απευθείας σύνδεση με το YOUTUBE!

Loading...

Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

Έφτιαξαν εφαρμογή για "live sex" στο iphone.


Μια νέα εφαρμογή που επιτρέπει την πραγματοποίηση «ροζ» βιντεοκλήσεων είναι εδώ και λίγες ημέρες διαθέσιμη, στους χρήστες τoυ iPhone 4.

Οι εταιρείες που παράγουν πορνογραφικό περιεχόμενο στο Internet έσπευσαν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των βιντεοκλήσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα «live» cybersex.

Το FaceTime αποτελεί μια από τις εφαρμογές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.


Είναι διαθέσιμο εδώ και ένα μήνα και απευθύνεται στους χρήστες που θέλουν να πραγματοποιούν video κλήσεις σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής. Το μόνο που απαιτείται είναι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω σύνδεσης Wi-Fi ή 3G.

Οι γυναίκες που θα εργάζονται στην υπηρεσία θα εφοδιαστούν δωρεάν με μια συσκευή iPhone 4 και η αμοιβή τους θα βασίζεται στον όγκο των πωλήσεων και στην… απόδοσή τους.

Οι «βιντεο-συνευρέσεις» θα προσφέρονται μέσω του FaceTime, προς 5 ή 6 δολάρια (3,8-4,6 ευρώ) το λεπτό. Σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας, η εφαρμογή FaceTime αποτελεί ένα νέο σταθμό στη βιομηχανία του sex.


Η αυξημένη ζήτηση για σεξουαλικού περιεχομένου συνομιλίες στα κινητά τηλέφωνα, φέρνει την Apple σε δύσκολη θέση. Η εταιρεία έχει θεσπίσει αυστηρούς κανόνες που προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τον αποκλεισμό υλικού σεξουαλικού περιεχομένου στο ηλεκτρονικό της κατάστημα App Store.

Ωστόσο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να κάνει πολλά, όταν πρόκειται για ιδιωτικές συζητήσεις. Η Apple ανακοίνωσε ότι οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν με ποιους θα συνομιλήσουν, όπως ακριβώς και στις κλασικές συνδιαλέξεις.

Υπενθύμισε, επίσης, στους γονείς ανηλίκων, ότι μπορούν να απενεργοποιήσουν την εφαρμογή FaceTime.

ΝΕΑonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου