Powered By Blogger

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τρεις απίστευτες ιστορίες διαζυγίου!


1. Χώρισε τη γυναίκα του επειδή δεν είχαν κάνει σεξ... μετά από ένα χρόνο.

Όταν ο Ταϊβανέζος Τσεν γνώρισε τη μέλλουσα γυναίκα του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το δικό του παραμύθι δεν θα είχε ευτυχισμένο τέλος. Ο 38χρονος καθηγητής γνώρισε μέσω κοινών γνωστών την 28χρονη συνάδελφό του, Λιν, και μετά από τρεις μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν είχαν ολοκληρώσει τη σχέση τους, παντρεύτηκαν.

Όμως, ούτε μετά το γάμο τους η Λιν είχε όρεξη για σεξ. Συγκεκριμένα, την πρώτη νύχτα του γάμου, η Λιν κοιμήθηκε με τα ρούχα και όταν ο Τσεν την πλησίασε, εκείνη του φώναξε ότι είναι γελοίος και γύρισε πλευρό! Την επόμενη μέρα, ένιωσε τόσο προσβεβλημένη, που μάζεψε τα πράγματα της και πήγε στη μητέρα της.

Είδε και αποείδε ο κακόμοιρος ο Τσεν και την έβαλε να υπογράψει συμβόλαιο ότι θα κάνουν σεξ! Εκείνη όμως συμφώνησε μόνο στην περίπτωση που πρόκειται για αναπαραγωγή και επέμενε να κοιμούνται ξεχωριστά! Παρόλα αυτά, για ένα χρόνο δεν είχαν κοιμηθεί ποτέ μαζί και το δικαστήριο της Ταϊβάν δικαίωσε τον Τσεν, δίνοντας του το διαζύγιο που είχε ζητήσει. Σύμφωνα με την απόφαση, η Λιν θα πρέπει να τον αποζημιώσει με σχεδόν 250 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει διαμέρισμα.

2. Χώρισε επειδή ο άντρας της ήταν μανιακός με την καθαριότητα

Τον Απρίλιο του 2009, μια Γερμανίδα πήρε διαζύγιο από τον άντρα της, επειδή δεν άντεξε άλλο τη μανία του με την καθαριότητα και την τάξη. Όπως δήλωσε, ο άντρας της όλη την ώρα καθάριζε το σπίτι με χλωρίνη, άλλαζε τη διάταξη των επίπλων και μετά από 15 χρόνια δεν μπορούσε να τον ανεχτεί άλλο. Η αφορμή της δόθηκε όταν ο άντρας της έχτισε από την αρχή έναν τοίχο του σπιτιού, όταν εκείνος βρόμισε...

3. Χώρισε τον άντρα της λόγω του παπαγάλου τους

Όταν μια γυναίκα γυναίκα από την Κίνα, επέστρεψε σπίτι της μετά από ένα μήνα διακοπών στο σπίτι των γονιών της, ανακάλυψε ότι ο παπαγάλος της είχε μάθει καινούριες, ύποπτες λέξεις. Σε ανύποπτες στιγμές, άκουγε το πουλί να σιγομουρμουρίζει φράσεις όπως "κάνε υπομονή", "σε αγαπώ" και "διαζύγιο". Δεν άργησε να καταλάβει ότι ο παπαγάλος είχε "πιάσει" τις λέξεις, από τηλεφωνικές συνομιλίες του άντρα της με την ερωμένη του.

Κατέθεσε αμέσως αίτηση διαζυγίου, αλλά δυστυχώς, όπως την είχαν προειδοποιήσει οι δικηγόροι της, οι "εικασίες" ενός παπαγάλου δεν γίνονται δεκτές στα κινέζικα δικαστήρια.

Από news24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου