Powered By Blogger

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Πρόσφατες έρευνες για το σεξ!


Μία στις δύο γυναίκες δε θέλει να κάνει σεξ ολόγυμνη

Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι σχεδόν το 50% των γυναικών θέλουν να διαφυλάξουν τη σεμνότητά τους και να κρατήσουν τα ρούχα τους κάτω από τα σεντόνια. Συγκεκριμένα μία στις δύο γυναίκες παραδέχτηκε ότι αισθάνεται άβολα να κάνει σεξ εντελώς γυμνή.

Σύμφωνα με την έρευνα το 48% των γυναικών προτιμούν να μην είναι ολόγυμνες στο κρεβάτι και να φοράνε κάτι. Ο λόγος για το 54% από αυτές είναι ότι δεν έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο σώμα τους.

Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι άνδρες δε συμφωνούν. Ερωτηθέντες αν θα προτιμούσαν η σύντροφός τους να φοράει έστω ένα εσώρουχο την ώρα της ερωτικής πράξης μόνο το 36% των ανδρών είπαν «ναι».

Η έρευνα αποκάλυψε ακόμη ότι το 61% των γυναικών προτιμούν να κάνουν σεξ με φώτα, τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες είναι μόλις 37%.


Πρώτοι στην παραγωγή ερωτικών παιχνιδιών οι Κινέζοι

Μπορεί να μη σας προκαλέσει έκπληξη, αφού πια τα πάντα είναι Made in China αλλά το ξέρατε ότι η συγκεκριμένη χώρα παράγει και εξάγει το 70% των σεξουαλικών παιχνιδιών στον κόσμο;

Η κινεζική βιομηχανία, που μετρά πάνω από 1.000 κατασκευαστές σε όλα τα είδη, από δονητές μέχρι ενδυματολογικά φετίχ, αγγίζει περίπου τα $ 2 δισ. δολάρια! Και μάλιστα παραμένει στην κορυφή τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα:

Στην Κίνα μόνο το πρώτο πεντάμηνο του τρέχοντος έτους, τα έσοδα έφθασαν τα 940 εκατομμύρια δολάρια.

Η Νότια Αφρική καταλαμβάνει σχεδόν το 20 % της αγοράς στην εξαγωγή, με τη Νότια Κορέα και τη Ρωσία να ακολουθούν στη δεύτερη και την τρίτη θέση. Παραδόξως οι ΗΠΑ καταλαμβάνουν περίπου το 2 % της αγοράς ερωτικών παιχνιδιών.

Πώς να γίνετε καλύτεροι στο σεξ

Εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες αναρωτιούνται πώς μπορούν να γίνουν καλύτεροι στο κρεβάτι.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μόνο μερικοί απλοί τρόποι για να γίνετε θεοί του σεξ: Σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια με το σύντροφό σας. Χρειάζεται να μιλάτε με το σύντροφό σας και να προσπαθείτε να τα λύνετε όλα.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μάθετε να πουλάτε τον εαυτό σας. Να είστε Sexy, να σκέφτεστε Sexy, και να συμπεριφέρεστε Sexy. Μην κολλάτε σε στερεότυπα, στο θέμα του σεξ θα πρέπει να έχετε κάτι νέο και διασκεδαστικό να προσφέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η στάση, που υιοθετείτε, είναι πολύ σημαντικό πράγμα, να το θυμάστε. Αν δεν είστε έτοιμοι να αφοσιωθείτε ή δεν έχετε εμπιστοσύνη, τότε θα αποτυγχάνετε κάθε φορά που θα προσπαθείτε να ικανοποιήσετε το σύντροφό σας.

Εξίσου σημαντικό είναι το φλερτ και η αποπλάνηση. Είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να μάθετε να κάνετε σωστά. Θα πρέπει να πλασάρετε με ωραίο τρόπο τον εαυτό σας και να είστε ‘’ανοιχτοί’’ στο φλερτ. Δεν μπορεί πάντα να βασίζεστε στον παρτενέρ σας. Απλά πρέπει να το κάνετε και να το κάνετε καλά.

Από men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου