Powered By Blogger

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Σε γκέι κλαμπ πρώην παίχτες του Greek idol!!!



"Έχουμε αγάπη μου γίνει όπως η γη κι σελήνη" τραγουδούν αυτή την στιγμή 2 πρώην παίχτες του Greek idol μαζί με γνωστό τραγουδιστή σε γκέι κλαμπ στο γκάζι!!
Ναι λοιπόν, οι δύο τελευταίοι αποχωρήσαντες από το ριάλιτι του alpha, Γιώργος Ντούρος και Αντιγόνη Ψυχράμη μαζί με τον .......... διασκεδάζουν σε ένα από τα πιο γνωστά γκέι στέκια του Κεραμεικού! Οι θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα να χορεύουν δίπλα τους στο συγκεκριμένο κλάμπ, ρίχνουν, όχι κλεφτές ματιές αλλά καρφωτές,στο Γιώργο Ντούρο, ο οποίος με αμάνικο κολλητό μπλουζάκι φαίνεται να απολαμβάνει τα βλέμματα ενώ παράλληλα διασκεδάζει με τη παρέα του.
Τα δύο παιδιά, φαίνεται να απολαμβάνουν τη ζωή μετά το παιχνίδι, αφού περιμένουν με ανοιχτά τα αυτιά να ακούσουν για τις νέες επαγγελματικές τους προτάσεις.
Μόνο η αδερφή της Αντιγόνης, η οποία έχει και σχέση με τον τραγουδιστή που ήταν μαζί τους, φαίνεται να δυσανασχετεί-δικαιολογημένα βέβαια-αφού την καημένη την έχουν ταράξει στο πάτημα και στο σπρώξιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου