Powered By Blogger

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Πιάστηκαν στα πράσα μέσω google!


Ένας άπιστος σύζυγος πιάστηκε στα πράσα από τη γυναίκα του όταν αυτή είδε στο Street View την ερωμένη του να μπαίνει στη συζυγική τους κατοικία και ένας εργάτης πιάστηκε από την ίδια κάμερα να κοιμάται εν ώρα υπηρεσίας.Θύμα νέου εργαλείου του διαδικτύου, του λεγομένου Street View της Google, έπεσε ανύποπτος και πονεμένος από το χαμό του φίλου του, και ο Αυστραλός Μπιλ. Ήπιε για να ξεχάσει τον πόνο για τον χαμό του φίλου του, αλλά έγινε ρεζίλι στο διαδίκτυο, ενόσω κείτονταν μεθυσμένος έξω από το σπίτι του.
Ημέρα Παρασκευή γινόταν η κηδεία ενός πολύ καλού του φίκου και ο Μπιλ άφησε την δουλειά του στο Ντάργουιν και επέστρεψε στο Lakes Entrance, για το τελευταίο αντίο.
Αφού πήγε στην κηδεία και θρήνησε το χαμό του, αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου του φίλου και να ξαναθυμηθεί όλα τα ωραία που τους έδεσαν όλα αυτά τα χρόνια, ήταν να μαζέψει την παλιοπαρέα και να πάνε να τα πιούν. Έτσι και έγινε.
Ο Μπιλ τοπαράκανε, όμως, με το ποτό. Μάλιστα, τα ποτά της παρηγοριάς διήρκησαν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο και όταν έφτασε η ώρα να επιστρέψει στο πατρικό του και το ταξί τον άφησε έξω από το σπίτι, ο Μπιλ δεν μπορούσε στην κυριολεξία να πάρει τα πόδια του. Εκεί τον βρήκε η φωτογραφική κάμερα του Street View της Google, αλλά και η αστυνομία που τον ξύπνησε το επόμενο πρωί.
Το Street View είναι ένα σχετικά καινούριο εργαλείο που προσφέρει η μεγάλη μηχανή έρευνας στο Ίντερνετ, η Google. Με αυτό, στην Αυστραλία, ο οποιοσδήποτε χρήστης στο Ίντερνετ δεν βλέπει μόνο τον χάρτη και πάνω σ' αυτόν την οδό όπου κατοικεί, αλλά και τη φωτογραφία της οδού, της γειτονιάς του, μέχρι και την εξωτερική όψη του σπιτιού του. Αυτοκίνητα εξοπλισμένα με κάμερες κυκλοφορούν στους δρόμους της Μελβούρνης και καταγράφουν την εικόνα των σπιτιών και, στη συνέχεια, η Google την βάζει στο Street View προς κοινή θέα όλων.

ΕΘΝΟΣ ONLINE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου