Powered By Blogger

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Αυτή είναι η αθλιότητα του ανθρώπινου είδους. Οι εικόνες του βίντεο, είναι σοκαριστικες.


Πραγματικά βλέποντας τις πρώτες μόνο εικόνες του βίντεο,αφού δεν άντεξα να δω παρακάτω, ένιωσα το αίσθημα του μίσους γι αυτούς τους ανθρώπους καθώς και όλων αυτών των κυριών που αγνοούν πως κατασκευάζονται αυτές οι γούνες που φορούν.

Όπως θα δείτε, στις πρώτες σκηνές, τα ζώα περιέρχονται σε ημιθανή κατάσταση, με κάποιους παλιούς «παραδοσιακούς» τρόπους: Χτυπήματα με ρόπαλο, ή αλλεπάλληλα δυνατά χτυπήματα στο έδαφος.
Οι «άνθρωποι» αυτοί, χτυπούν ανελέητα τα ζώα, αλλά δεν έχουν σκοπό να τα θανατώσουν, τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή. Δεν θέλουν ούτε το κρέας τους. Θέλουν μόνο να μειώσουν τις αντιστάσεις τους.
Ο λόγος είναι ακόμα πιο ανατριχιαστικός. Θέλουν να γδάρουν τα ζώα, ενώ είναι ακόμα ζωντανά.
Αυτό γιατί, ενώ τα άμοιρα ζώα γδέρνονται ζωντανά, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ (πως αλλιώς θα μπορούσαν να βρίσκονται άλλωστε;), με αποτέλεσμα το τρίχωμά τους να ανασηκώνεται, δίνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα (έτσι υποστηρίζεται τουλάχιστον)! Σημειώστε δε, ότι μερικά από τα ρακούν, εξακολουθούν να ζουν και να αναπνέουν για μερικά ακόμη λεπτά, μετά την ολική εκδορά τους.
Φυσικά αυτό το ανώτερης ποιότητας τρίχωμα, θα γίνει μια πανάκριβη γούνα που θα στολίσει τους ώμους κάποιας «ευγενούς» κυρίας της «υψηλής» κοινωνίας…

Λόγω των φρικιαστικών σκηνών που περιέχει, είναι μάλλον αμφίβολο ότι θα αντέξετε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο, τουλάχιστον την πρώτη φορά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=157
Βίντεο: http://www.pare-dose.net/files/video/Gounes.html


Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=157#ixzz0rD5x4NL7

2 σχόλια:

  1. Η κτηνωδία που εκτυλίσσεται σε αυτό το βίντεο και γενικότερα στα βίντεο αυτού του είδους είναι απίστευτη.'Εχω προσπαθήσει να δω πολλές φορές κάποιο από αυτά,ποτέ όμως δεν τα καταφέρνω..Μόλις στα πρώτα λεπτά ξεσπάω σε κλάματα..Πραγματικά θα πρέπει να ντρεπόμαστε που ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος..μπορεί να μην κάνουμε αυτά που βλέπουμε αλλά φταίμε γιατί το επιτρέπουμε..θα πω κάτι τελευταίο το οποίο το έχω πει αμέτρητες φορές.Προτιμώ να σκοτώσω έναν άνθρωπο παρά να αφαιρέσω την ζωή κάποιου ζώου..!Ας με κατηγορήσει όποιος θέλει γι αυτά που λέω,εγώ πάντως έχω την συνείδησή μου καθαρή,γιατί προσπαθώ να κάνω κάτι για να βγουν επιτέλους τα λουλούδια μέσα από τα σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω πως έχει κάποιος το δικαίωμα να αφαιρεί μια ζωή-είτε ανθρώπου, είτε ζώου-, όποιος και αν είναι αυτός, αλλά όσον αφορά τα ζώα η κτηνωδία είναι ότι σκοτώνουν όντα τα οποία δεν μπορούν να αντιδράσουν, αν είχαν απέναντι τους κάποιον να τους σημαδεύει με ένα όπλο δεν νομίζω να είχαν τα ίδια κότσια να του κάνουν τα ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή