Powered By Blogger

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Και οι γυναίκες έχουν φαντασιώσεις στο σεξ...



Αν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να φαντασιώνονται πολύ άτακτα σκηνικά, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε! Οι γυναίκες γίνονται ειδικοί όταν πρόκειται να ονειρευτούν τις πιο ζουμερές φαντασιώσεις.
Μερικές ξοδεύουν ανάλογο χρόνο με την ελπίδα ότι οι άντρες τους θα τις βοηθήσουν να αξιοποιηθούν με έμπρακτό τρόπο οι «πονηρές» τους ιδέες. Ακούγεται ενδιαφέρον ε;
Ορίστε τέσσερις από τις πιο κοινές φαντασιώσεις των γυναικών σύμφωνα με το ministryofmen.gr

ΝΟΥΜΕΡΟ 1- Στριπερ

Οι περισσότερες γυναίκες δεν θα είχαν τις αντοχές να κάνουν στριπτίζ σε ένα δημόσιο μέρος, αλλά η νούμερο ένα φαντασίωσή τους σίγουρα περιλαμβάνει ένα πλήρες στριπτίζ. Τρελαίνεται στην ιδέα να σας σκανδαλίζει με έναν αισθησιακό χωρό, και ακόμα περισσότερο να σας προσφέρει ένα lap dance. Γιατί; Η δικής σας ευχαρίστηση της λέει ότι την βρίσκετε ελκυστική, και ο ερεθισμένος σας σύντροφος της λέει ότι έχει τον έλεγχο- ένας συνδυασμός με δυναμική προοπτική που απλά οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν.

ΝΟΥΜΕΡΟ 2- Επιδειξιομανία

Μπορεί να σας γκρινιάζει όταν αναφέρετε το θέμα για ερασιτεχνικές ερωτικές λήψεις, αλλά η γυναίκα σας σίγουρα το έχει φανταστεί κάποια δεδομένη στιγμή. Δυστυχώς οι γυναίκες παραέχουν άγχος με το σώμα τους για να πειραματιστούν με κάτι τέτοιο- με αποτέλεσμα αυτό να παραμένει μία φαντασίωση. Πιστέψτε το ή όχι, πολλές γυναίκες επιθυμούν κι ένα παραπάνω επίπεδο- φαντασιώνονται ότι τις παρακολουθούν ξένοι καθώς εσείς παίζετε μαζί της( με συγκεκριμένο σημείο για την ακρίβεια) σε ένα δημόσιο
μέρος.

ΝΟΥΜΕΡΟ 3 – Βιασμός

Όπως αναφέρεται στις Κοινές Γυναικείες Φαντασιώσεις, ο βιασμός είναι μία μαζική δημοφιλής φαντασίωση για τις γυναίκες. Οι περισσότεροι ψυχολόγοι πιστέυεουν ότι επιτρέπει στη γυναίκα να έχει ένα άγριο, βρώμικο σεξ που επιθυμεί, χωρίς να υποφέρει από τις τύψεις που το ακολουθούν. Αυτές οι φαντασιώσεις συνήθως περιλαμβάνουν έναν απίθανο άντρα να την κουβαλάει στην κρεβατοκάμαρά του και γρήγορα γρήγορα να πιάνει δουλειά. Αυτή θα αντισταθεί καθώς της σκίζει τα ρούχα και με φοβερή ταχύτητα της ερεθίζει όλο το σώμα, αλλά στην πραγματικότητα απολαμβάνει το κάθε λεπτό. Αυτό συνεχίζει στο σημείο της διείσδυσης και καταλήγει σε ένα απίστευτο οργασμό παρά τις προηγούμενες διαμαρτυρίες της. Αυτή η φαντασίωση επιτρέπει στη γυναίκα να είναι παιχνίδι του πόθου και να απολαύσει το σεξ- κάτι που η κοινωνία δεν επιτρέπει.

ΝΟΥΜΕΡΟ 4- “Μάτι”

Εάν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν να βλέπουν άλλους να το κάνουν, είστε λάθος!! Στη γυναίκα σας αρέσει να βλέπει για τον ίδιο λόγο που αρέσει και σε εσάς: είναι ερωτικό, διεγερτικό και ελαφρά…απαγορευμένο. Μπορεί να φαντασιώνεται ότι κρυφοκοιτάει από το παράθυρο του γείτονα ή να κατασκοπεύει ένα κίνκυ ζευγάρι στο πάρκο ή να παρακολουθεί ένα δυνατό όργιο από τα παρασκήνια. Πιστέψτε το όταν σας το λέει ότι της αρέσει-της επιτρέπει να είναι άτακτη δίχως να…λερώνει τα χέρια της-οπότε αναλάβετε δράση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου