Powered By Blogger

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ήταν από τις πιο σατανικές γυναίκες της ιστορίας...


Ήταν τρεις από τις πιο σατανικές γυναίκες στην ιστορία…
Η ιστορία της καθεμιάς σε ανατριχιάζει και αναρωτιέμαι αν πραγματικά αξίζει να διαβάζουμε για ανθρώπους που έζησαν κάνοντας τέτοιες πράξεις. Παρόλα αυτά παραθέτουμε τρεις ιστορίες τους…


Μίρα Χίντλεϊ (1942-2002)
Η Αγγλίδα serial killer είχε ως «χόμπι» τον βιασμό, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες μικρών παιδιών, Μαζί με τον συνεργάτη της, Ίαν Μπρέιντι, έδρασαν το '60 στην περιοχή του Μάντσεστερ και αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία 3 παιδιών, ηλικίας 10-12 και δύο εφήβων, ηλικίας 16 και 17. Η Χίντλεϊ συννελήφθει όταν η Αστυνομία βρήκε αποδεικτικά στοιχεία στη βαλίτσα της, στο σταθμό του Μάντσεστερ. Ένα από αυτά ήταν μια κασέτα που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της δολοφονίας ενός κοριτσιού, στην οποία το κορίτσι ούρλιαζε, αλλά οι δολοφόνοι της συνέχιζαν ακάθεκτοι το έργο τους. Τις πέντε τελευταίες μέρες της ελευθερίας της, η Χίντλεϊ ανέπτυξε μια ειρωνεία και μια υπεροψία στη συμπεριφορά της, η οποία έγινε και σήμα κατατεθέν της.
Το 2006, προβλήθηκε ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, στο οποίο η αστυνόμος Σάρα Ουίλκινσον δηλώνει πως αυτό που θυμάται έντονα από τη Χίντλεϊ, είναι η δίκη της. Κατά τη διάρκεια της απαγγελίας των κατηγοριών, η Χίντλεϊ καθόταν αμέριμνη, τρώγοντας κέικ. Έδειχνε σαν να μην τη νοιάζει καθόλου το ενδεχόμενο να πάει φυλακή, εφ' όσον είχε κάνει αυτό που ήθελε. Είχε ικανοποιήσει τις επιθυμίες της, όσο αμαρτωλές και να ήταν.


Ίλς Κοχ (1906-1967)
Η Ίλς ήταν η γυναίκα του Καρλ Κοχ, αρχηγού στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Buchenwald, από το 1937 μέχρι το 1941 και του Majdanek, από το 1941 έως το 1943. Η Ίλς ήθελε να παίρνει κάποια μικρά σουβενίρ από το δέρμα των νεκρών φυλακισμένων, με διακριτά τατουάζ. Ήταν γνωστή ανάμεσα στους κρατουμένους, ως η «Μάγισσα του Buchenwald» ή η «Σκύλα του Buchenwald» λόγω του σαδισμού που την χαρακτήριζε. Το 1937 κατέφθασε στο στρατόπεδο, όχι σαν φύλακας, αλλά σαν τη σύζυγο του αρχηγού. Εκεί, άρχισε να βασανίζει τους εγκλεισμένου. Το 1940 έχτισε ένα γήπεδο που κόστισε πάνω από 250 χιλιάδες φράγκα, τα οποία έκλεψε από τους φυλακισμένους του στρατοπέδου. Την 1η Σεπτεμβρίου του 1967, κρεμάστηκε σρις γυναικείες φυλακές Aichach.


Κάθριν Νάιτ (1956- )
Η Κάθριν Νάιτ καταδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2001 για το φόνο του συζύγου της, Τσαρλς Τόμας Ράις. Γιατί όμως καταφθάνει δεύτερη στη λίστα με τις πιο σατανικές γυναίκες του κόσμου, όταν άλλες σκότωναν και βασάνιζαν εκατοντάδες ανθρώπους; Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμπεριφερόταν βίαια. Παλιότερα είχε σπάσει τα δόντια του πρώην συζύγου της και είχε κόψει το λαιμό του κουταβιού ενός άλλου συντρόφου της.

Στις 29 Φεβρουαρίου η Νάιτ μαχαιρώνει πάνω από 37 φορές τον άντρα της, σε όλο του το σώμα. Δεν ήταν τυχαίο ή εν βρασμώ ψυχής, αφού ο Πράις είχε δεχτεί αλλεπάλληλες απειλές στο παρελθόν. Όταν αυτός ξεψύχησε,α αφού οι περισσότερες πληγές ήταν τόσο βαθιές, που είχαν «τρυπήσει» τα ζωτικά του όργανα, η Νάιτ του έβγαλε την πέτσα, την πέρασε σε ένα γάντζο και την κρέμασε πάνω στην πόρτα του σαλονιού. Μετά τον αποκεφάλισε, έβαλε το κεφάλι του σε μια κατσαρόλα μαζί με λίπος από τα οπίσθια του και μερικά λαχανικά. Είχε σκοπό να ταϊσει τα ίδια τα παιδιά της με το κρέας του πατέρα τους. Ευτυχώς η αστυνομία την συνέλαβε πριν γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου