Απευθείας σύνδεση με το YOUTUBE!

Loading...

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Facebook


Το Facebook θα αποκαλύψει τις αλλαγές στο σύστημα μηνυμάτων του, δημιουργώντας μία νέα υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε μια κίνηση που μπορεί να κλιμακώσει περαιτέρω τον ανταγωνισμό ανάμεσα στον υπ΄αριθμόν ένα ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και την Google Inc.

Η αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί σε μία εκδήλωση για τον Τύπο τη Δευτέρα.

Η Google, η οποία ελέγχει περίπου τα δύο τρίτα της παγκόσμιας αγοράς έρευνας, προσφέρει την τρίτη πιο δημοφιλή υπηρεσία ηλεκτρονικών μηνυμάτων (email) στο Δίκτυο, κάτω από τη Microsoft Corp και τη Yahoo Inc, σύμφωνα με την εταιρία αναλυτικών στοιχείων του Δικτύου, comScore. Την περασμένη εβδομάδα, η Google άρχισε να παρεμποδίζει το Facebook από το να εισάγει στοιχεία επαφής χρηστών από την υπηρεσία ηλεκτρονικών μηνυμάτων της, Gmail.

Το τεχνολογικό blog, TechCrunch, ανέφερε χθες, πως το Facebook θα εισαγάγει ένα πλήρως βασισμένο στο Δίκτυο προϊόν ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη Δευτέρα, μαζί με την παροχή στους χρήστες διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @facebook.com.

Εκπρόσωπος του Facebook δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα για σχόλιο, ενώ νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το Facebook απέστειλε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους δημοσιογράφους πρόσκληση σε ένα “ειδικό γεγονός” στο Σαν Φρανσίσκο τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, το οποίο, ανέφερε η εταιρία, θα διεξαχθεί πριν από την ομιλία του διευθύνοντος συμβούλου, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, στη διάσκεψη Web 2.0, στο Σαν Φρανσίσκο, την επομένη.

Αν και η πρόσκληση δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το τι θα συζητηθεί στην εκδήλωση, το σχέδιο της πρόσκλησης έδειχνε μια κόκκινη και μπλε μπορντούρα παρόμοια με των κλασικών φακέλων αεροπορικής αλληλογραφίας, προκαλώντας διάφορες υποθέσεις σε πολλά επικεντρωμένα στην τεχνολογία ιστολόγια.

hbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου