Powered By Blogger

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

UMAN...Καλύτερα να ήταν ψέμα.


"Είσαι έτοιμος να παίξεις με τη ζωή των άλλων?" είναι το σλόγκαν του νέου ριάλιτι που ετοιμάζει το mega και όταν το ακούω μου έρχεται μια αναγούλα, μια αηδία.
Στο στόχαστρο μπήκε ο Μεγάλος αδερφός και η κλειδαρότρυπα του, αλλά ακόμη δεν ακούσαμε τίποτα για το ριάλιτι που κάνει τους ανθρώπους πειραματόζωα και έρμαια του καθενός, προς τέρψιν της τηλεθέασης!
Και μετά από μια δολοφονία με θύτη έναν 15 χρόνο αναρωτιόμαστε γιατί? Όταν η αξία και η ζωή ενός ανθρώπου μπαίνει στον κάδο των αχρήστων. Τότε παίρνεις ένα όπλο, μπαίνεις στο σχολείο και αρχίζεις να πυροβολείς δεξιά και αριστερά, σαν να βλέπω αυτά τα ανατριχιαστικά βιντεοπαιχνίδια, που το αίμα ρέει και οι μικροί συνήθως παίχτες, απολαμβάνουν να πατάνε τη σκανδάλη κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο με σκοπό να γίνει "κόκκινη" η οθόνη του υπολογιστή.
Είτε οικονομική κρίση, είτε όχι η τηλεοπτική αηδία έχει φτάσει στο απροχώρητο και σε αυτό είμαστε συνένοχοι πρώτοι απ' όλους εμείς.Γιατί? Γιατί κανένα κανάλι δεν θα επένδυε εκατομμύρια ευρώ σε σκουπίδια αν θεωρούσε ότι δεν θα είχαν απήχηση.
Θέλετε λοιπόν να παίξετε με τις ζωές των άλλων? Θέλετε να νιώσετε Θεοί για κάποιο χρονικό διάστημα? Αυτή την ευκαιρία σας τη δίνει το "μεγάλο" κανάλι...απλά πριν το κάνετε, αναλογιστείτε τι θέλουν να σας βάλουν να πράξετε..Καλή προβολή!

Στέλιος Αραμπατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου