Powered By Blogger

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Πως θα αποκτήσεις θεϊκά πόδια!

Ένα ολόκληρο χειμώνα, πέθανες στη δίαιτα με την ελπίδα, αυτό το καλοκαίρι σαν άλλη Ζιζέλ να θαμπώσεις τους πάντες με τα υπέροχα πόδια σου; Μην ξεχνάς ότι η δίαιτα από μόνη της δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει την επιτυχία της καλοκαιρινής σου φαντασίωσης! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις αυτό το καλοκαίρι να αποκτήσεις τα πιο σέξι πόδια!
Ενυδάτωση: μπορεί το χειμώνα να τα έκρυβες κάτω από παντελόνια, τώρα όμως που τα ποδαράκια σου είναι σε πρώτο πλάνο, δεν έχεις παρά να τους δώσεις την προσοχή που χρειάζονται, η βάση της οποίας είναι η σωστή ενυδάτωση! Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση είναι ο δρόμος που θα σε οδηγήσει στα τέλεια πόδια! Αυτό σημαίνει ενυδατικές κρέμες, body butter για ενυδάτωση σε βάθος που είναι ιδανικό για πολύ ξηρές επιδερμίδες και ενυδατικές λοσιόν γίνονται τα βασικά εργαλεία της ομορφιάς σου. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι όταν η επιδερμίδα σου είναι σωστά ενυδατωμένη, μπορείς να αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα ενώ καλό θα ήταν πριν πέσεις για ύπνο να ενυδατώσεις μια τελευταία φορά τα πόδια σου.


Τιπ: διατηρώντας άκρως ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου αποφεύγεις κοκκινίλες, καψίματα και γενικά ξεχνάς την αντιαισθητική ξηρότητα του δέρματος μια για πάντα!
Πάρε τη βιταμινούλα σου: η βιταμίνη C που όπως σίγουρα ξέρεις θα βρεις στα πορτοκάλια, πρέπει να περιλαμβάνεται στην καθημερινότητα σου μιας και βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, πράγμα που σημαίνει ότι αποφεύγεις κιρσούς και τα πόδια σου δείχνουν πιο τέλεια από ποτέ!
Προσοχή, ξύρισμα: τα κοψίματα και οι γρατζουνιές έχουν γίνει μόνιμο φαινόμενο λόγω του καθημερινού ξυρίσματος τώρα το καλοκαίρι; Τότε πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο τρόπο με τον οποίο ξυρίζεσαι. Αν και η καλύτερη λύση είναι να προτιμήσεις κάποιον άλλο τρόπο για να ξεφορτωθείς τις τριχούλες σου , όπως χαλάουα ή κρέμα αποτρίχωσης. Για να περιορίσεις όσο γίνεται τις επιπτώσεις που έχει το ξυράφι στο δέρμα σου, μπορείς αμέσως μόλις ξυριστείς να ενυδατώσεις καλά το δέρμα σου!
Πολύ νεράκι: το να κρατάς το δέρμα σου καλά ενυδατωμένο, είναι το Α και το Ω για να έχεις τέλεια πόδια και αυτό σημαίνει να πίνεις 10-12 ποτήρια νεράκι καθημερινά και πολύ περισσότερο αν γυμνάζεσαι! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κουβαλάς μαζί σου ένα μεγάλο μπουκάλι νερό , έτσι ώστε να μην το ξεχνάς αλλά και το καθημερινό σου διαιτολόγιο να περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά!
Κυτταρίτιδας τέλος: ποτέ δεν είναι αργά για να προσπαθήσεις να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα, οπότε πιάσε τη βούρτσα σου και άρχισε να τρίβεις την προβληματική περιοχή έτσι ώστε να βοηθήσεις τη σωστή κυκλοφορία του αίματος! Ξεκινώντας από κάτω προς τα επάνω , βούρτσισε με ειδική βούρτσα τα ποδαράκια σου και με τη βοήθεια του σκράμπ ολοκλήρωσε την περιποίηση του πιο δύσκολου και απαιτητικού σημείου στο κορμάκι σου!
Τιπ: με τη βοήθεια του μπρόνζερ, μπορείς να καταφέρεις με μια μόνο κίνηση αυτό που θέλεις! Μην ξεχνάς ότι όταν τα πόδια είναι μαυρισμένα δείχνουν πιο αδύνατα και άρα δεν έχεις παρά να στηθεί στον ήλιο ή απλά να προτιμήσεις το αγαπημένο σου μπρόνζερ για να φαίνονται ακόμη πιο αδύνατα!

Από την Ελένη Αναστασάκη στο womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου