Powered By Blogger

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Μία ιστορία αγάπης!


Aurora 25, art organizer, booker, δημοσιογράφος.
Δημήτρης 26, visual artist, συνθέτης, συν-εφευρέτης του μελλοντικού ολυμπιακού αθλήματος «Δυο κροκόδειλοι κι ένας κάστορας».

Νιόπαντροι. Γνωρίστηκαν με μια λάμψη και παντρεύτηκαν με ταχύτητα αστραπής. Μένουν προσωρινά σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Καισαριανή με πίσω αυλή και κουζίνα νησιώτικη. Το στόρι τους θυμίζει επεισόδιο απ' τα «Φιλαράκια».

Α: «Την πρώτη φορά που τον είδα, ήρθε να μου πάρει συνέντευξη για ένα περιοδικό. Είχαμε ξανασυναντηθεί, αλλά δεν τον θυμόμουν. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο υπερόπτης. Φορούσε μαύρο σορτς, άσπρο μπλουζάκι, δερμάτινα σανδάλια, ήταν ντυμένος απλά, παρ' όλα αυτά ήταν στυλάτος».

Δ: «Πρωτοσυναντηθήκαμε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Ήταν μαζί με ένα φίλο μου, αλλά δεν μπήκε στον κόπο να μας συστήσει. Δεν της μίλησα, σκεφτόμουν ότι είχε πολύ ωραίο κώλο. Φόραγε ένα καυτό τζιν σορτσάκι, είναι το μόνο που θυμάμαι απ' τα ρούχα της. Α, και τα λαμπερά της μαλλιά».

Δ: «Το πρώτο μας φιλί ήρθε εντελώς φυσικά. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν... ευτυχία, με κρασί και τον Billy McKenzie να τραγουδάει. Και λίγο αργό χορό».

Α: «Τι μου αρέσει σε αυτόν; Που ξέρει να δίνει και που του αρέσει το "South Park"».

Δ: «Με ηρεμεί και με εμπνέει όσο το "South Park"».

Α: «Τι κάνουμε συνήθως τα βράδια μας; Μας αρέσει να μένουμε μέσα και να ανακαλύπτουμε στην κουζίνα του σπιτιού μας αξιώματα σαν κι αυτό: Domestic is the new rave».

A+Δ: «Το πιο τρελό πράγμα που έχουμε κάνει; Το ότι παντρευτήκαμε στο Λουτράκι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ήταν αυθόρμητο, αλλά δεν το έχουμε μετανιώσει. Στην τελετή ήμασταν οι δυο μας και δυο έκπληκτοι φίλοι μας. Αμέσως μετά η φίλη μας η Latoya έκανε ένα γαμήλιο πάρτι σε μια ξεχασμένη ντισκοτέκ-φάντασμα, στη Samantha στο Κιάτο. Ήταν όμορφα. Το προσωπικό άναψε για μας όλα τα λέιζερ και τα στρομπ λάιτ που είχε στο μαγαζί. Ήμασταν μόνο οι τέσσερίς μας στην πίστα, μέσα σε ψεύτικους καπνούς και χορεύαμε με τα άγνωστα λάτιν freestyle κομμάτια που έπαιζε ο DJ. Οι γονείς μας σοκαρίστηκαν στην αρχή, αλλά τώρα είναι OK. Τα δαχτυλίδια του γάμου μας ήταν από μαύρο πλέξιγκλας. Της Aurora είναι πολύ μεγάλο για το δάχτυλό της, του Δημήτρη πολύ μικρό. Τέλεια. Δεν έχουν τα ονόματά μας σκαλισμένα πάνω τους, πάντως. Ίσως να έπρεπε να τα σκαλίσουμε τελικά».

Α: «Η χειρότερή του συνήθεια; Που πάντα με κοροϊδεύει για τα μουσικά μου γούστα - η μουσική στο i-Pod μου τον ενοχλεί».

Δ: «Τι με ενοχλεί σε αυτή; Που η μόνη φορά που συγύρισε το σπίτι ήταν γι' αυτήν τη φωτογράφιση».

Α: «Αγάπη είναι πεταλούδες, cherry kisses, μαγείρεμα, ύπνος, βρόμικα μπλουζάκια, βρομερά αθλητικά. Χαμόγελα, γέλια, δάκρυα, στοργή, να είσαι τόσο αξιοθρήνητος που να γίνεται cool... και ο Δημήτρης. Είναι για μένα η αγάπη. Όλες οι πλευρές της αγάπης».

Lifo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου