Powered By Blogger

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Τα "άπλυτα" σου για μπουγάδα στο γκάζι!




Μια ξεχωριστή μπουγάδα άπλωσε σήμερα το απόγευμα ο Βαρνάβας Φιλίππου με την παρέα του και πολλούς απο τους περαστικούς στη πλατεία του Κεραμεικού.
"Ο,τι έχεις να πεις πες το πάνω σε ένα T-shirt" αυτό ήταν το σλόγκαν της πρωτότυπης αυτής ιδέας του Βαρνάβα.
Μπογιές, μαρκαδόροι,σπρέι και η δημιουργικότητα ήταν αρκετά για να απλωθεί η μπουγάδα! Η ιδέα ήταν απλή, να εκφραστείς ελεύθερα και αυτό να το αποτυπώσεις σε ένα μπλουζάκι.Όλα όσα νιώθεις να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες με πρώτο προορισμό τη Κύπρο, κι εκεί να ξανά απλωθεί η μπουγάδα και να πάρει όποιος επιθυμεί ένα μπλουζάκι της αρεσκείας του αλλά να καλύψει την απώλεια του με ένα που θα κάνει ο ίδιος.Έτσι τα μπλουζάκια της ελεύθερης έκφρασης να συνεχίσουν να κρέμονται στα σχοινιά και σε άλλες χώρες. Κάτι ξεχωριστό αποτελεί και το γεγονός πως αν επιθυμούσες μπορούσες μαζί με το μπλουζάκι να ταξιδέψει και το e-mail σου, έτσι αυτός που θα έπαιρνε το t-shirt θα είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί σου!!
Ο κόσμος αγκάλιασε τη πρωτότυπη αυτή ιδέα και έτσι 800 μπλουζάκια με διαφορετικά μηνύματα το καθένα, απλώθηκαν και γέμισαν τη πλατεία με χρώμα και αυθορμητισμό!

Γράφει: Στέλιος Αραμπατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου