Powered By Blogger

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Tips για τέλειο ¨κουζινάτο"

Το σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας μπορεί να εντυπωθεί άνετα στο μυαλό των εραστών. Το ίδιο και το σεξ εκτός σπιτιού – ίσως και περισσότερο. Υπάρχει όμως «αυτό το κάτι» στην ερωτική πράξη με φόντο την κουζίνα, που τοποθετείται πολύ ψηλά στην Κλίμακα των «Ερωτικών – Περιπετειών – Εκτός – Κρεβατοκάμαρας».
Μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να είναι τόσο ρομαντικό στην πραγματικότητα όσο είναι στις ταινίες; Φυσικά! Αν θέλετε όμως να… «φάτε καλά» απ’ όλες τις απόψεις (ναι, κάνουμε και λογοπαίγνια καμιά φορά!), πρέπει να προσέχετε τυχόν κινδύνους και κακοτοπιές. Για να γίνει αυτή η ώρα στην κουζίνα άξια λόγου στις φίλες της και όχι σε κάποιον γιατρό ως Επείγον Περιστατικό, δώστε βάση σ’ αυτά τα «υπέρ και κατά», πριν αρχίσετε να… στροβιλίζετε πιάτα και ρούχα!

Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για φλόγες, καυτές εστίες, και καυτά μαγειρικά σκεύη.
Ναι, το πάθος μπορεί να μας κεραυνοβολήσει κάθε στιγμή. Και το κορίτσι σας μπορεί ν’ «ανάψει» την ίδια ώρα που θ’ ανάψει και ο φούρνος. Αν η κοπελιά ακουμπήσει σε κάποιο καυτό κατσαρολικό, αν ανεβάσει το πόδι της επάνω σε κάποιο καυτό μάτι, το πάρτυ θα τελειώσει γρήγορα. Το ίδιο κι αν χτυπήσει ο ανιχνευτής καπνού εξαιτίας κάποιου ανεπίβλεπτου μαγειρικού σκεύους επάνω στη φωτιά. Πάρτε μισό λεπτάκι για να σβήσετε ο,τιδήποτε αναμμένο την ώρα που… «ανάβει» η καλή σας.

Πείτε όχι σε ο,τιδήποτε καυτερό!
Κάθε φορά που μαγειρεύετε κάποια Ασιατική συνταγή, πρέπει να πλένετε συνεχώς τα χέρια σας, γιατί τα καυτερά συστατικά μπορεί να κολλήσουν στα δάχτυλά σας και να κάψουν ευαίσθητες περιοχές. Το χειρότερο είναι το ακούσιο τρίψιμο των ματιών. Αναπόφευκτα θα κάνετε αυτό το λάθος, και για 10 λεπτά θα αλωνίζετε μέσα στην κουζίνα, νομίζοντας ότι τυφλώνεστε. Αν νιώθετε τα δικά σας μάτια να τσούζουν υπερβολικά, φανταστείτε αυτό το τσούξιμο στην ευαίσθητη περιοχή της. Και, πιστέψτε μας, δεν είχε αυτό στο μυαλό της όταν σας έλεγε ότι «θέλει να… το τσούξετε λιγάκι στο σεξάκι…».

Σκέψεις γλυκές, ελαφρές, και… κρεμώδεις!
Όσο κι αν σας αρέσει η μουστάρδα ή κάποια άλλη σως σαν συνοδευτικό στα γεύματά σας, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για να βουτήξετε τα ευαίσθητα σημεία σας μέσα. Ούτε βέβαια και τα δικά της. Όλα πρέπει να γίνουν γλυκά, απλά και «τόσο, όσο…» . Λίγη σαντιγύ στα κατάλληλα σημεία είναι ό,τι πρέπει. Αν το παρακάνετε με σιρόπι στα μαλλιά της ας πούμε, εκείνη θα περάσει πολλές ώρες μετά, προσπαθώντας να το βγάλει. Άλλωστε το… παγωτό είναι πολύ πιο προκλητικό από μια στοίβα… τηγανίτες!

Αποφύγετε το… γυμνό μαγείρεμα!
Στη θεωρία ακούγεται τέλειο! Οι δυο σας, στην κουζίνα, να μαγειρεύετε … όπως σας γέννησε η μαμά σας! Με τον καιρό όμως, όλοι μας αποκτούμε εγκαύματα, αμυχές και κοψίματα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Και φανταστείτε ότι τα αποκτούμε ενώ είμαστε συγκεντρωμένοι στην παρασκευή του φαγητού! Θυμηθείτε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε λάδια που πετάγονται, καυτά σκεύη, κοφτερά μαχαίρια, νερό που βράζει, κλπ. Φανταστείτε πόσο αυξάνεται ο κίνδυνος εγκαύματος όταν τρίβεται επάνω σας μια σέξυ γυμνή γυναίκα με σκοπό να σας… ορθώσει το περιεχόμενο του παντελονιού, αν καταλαβαίνετε τί εννοούμε…! Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε ποδιά γύρω από τα επίμαχα και παρακινδυνευμένα σημεία (τόσο τα δικά σας, όσο και της κουζίνας).

Από το site ministryofmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου