Απευθείας σύνδεση με το YOUTUBE!

Loading...

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Τάρτα Πεπόνι

Συστατικά
1 πεπόνι σε λεπτές φέτες
Για την βάση: 200 γρ Μπισκότα ditzestive τριμένα
50 γρ αμύγδαλα τριμένα καβουρδισμένα
2 κουταλιές μαργαρίνη ελάχιστα λιωμένη
Για την κρέμα: 400 γρ κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
200 γρ σοκολάτα λευκη
Ελάχιστο ξύσμα από λεμόνι
Για την σάλτσα: 1 φλιτζάνι μέλι
½ φλιτζάνι κρασί visandeau

Τρόπος μαγειρέματος
1
Ανακάτεψε όλα τα υλικά για την βάση τις τάρτας και στρώσε μέσα σε βουτυρωμένη στρογγυλή φόρμα
2
Σε ένα τηγάνι ρίξε το μέλι μαζί με το κρασί visandaeu και ανακάτεψε σε μέτρια φωτιά να γίνει μια ρευστή σάλτσα
3
Σε bain mary λιώσε σε χαμηλή θερμοκρασία την λευκή σοκολάτα
4
Χτύπα με ένα μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει σαντιγή και πρόσθεσε το ξύσμα λεμονιού ανακατεύοντας με μια σπάτουλα
5
Ρίξε την κρέμα πάνω στην βάση με τα μπισκότα και από πάνω την λευκή σοκολάτα βυθιζοντάς την ελαφρά μέσα στην κρέμα με μια σπατουλα
6
Από πάνω πρόσθεσε τις φέτες από το πεπόνι και την σάλτσα visandeau

Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου