Powered By Blogger

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Μάντσεστερ Γ.: Πόρνη η κοπέλα του Ρονάλντο!


Η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Φερνάντα κρατά πολλά χρόνια και οι δύο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Οι σεξουαλικές επαφές τους πολλές, ωστόσο σίγουρα ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό που αποκαλύπτει με φωτογραφίες και βίντεο η εβδομαδιαία σκανδαλοθηρική αγγλική εφημερίδα "News of the World".

Το εν λόγω ταμπλόιντ, στο φύλλο της Κυριακής, δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Φερνάντα εργάζεται ως πόρνη και μάλιστα προσφέρει στους πελάτες της ακόμα και ναρκωτικά! Συγκεκριμένα, άνθρωπος της εφημερίδας προσέγγισε ένα από τα πέντε (!) γραφεία συνοδειών που συνεργάζεται η χυμώδης κοπέλα του Πορτογάλου άσου και έκλεισε ραντεβού μαζί της δύο φορές μάλιστα. Στη δεύτερη ζήτησε κοκαΐνη και μία δεύτερη κοπέλα, επιθυμία που ικανοποίησε με άνεση η Φερνάντα.

Οσο για τον τιμοκατάλογο, σύμφωνα με την εφημερίδα, η Φερνάντα χρεώνει 2.500 ευρώ για ολόκληρο το βράδυ, ελάχιστη χρέωση 584 ευρώ για μία ώρα, ενώ για κάθε δόση κοκαΐνης πήρε 76 ευρώ. Οι υπηρεσίες της ήταν στριπτίζ και λεσβιακό σόου, αφού ο... άτυχος ρεπόρτερ της εφημερίδας προφασίστηκε κάποιες δικαιολογίες και στα δύο ραντεβού και απέφυγε να κάνει σεξ μαζί της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γνωρίσει την 26χρονη Φερνάντα τόσο στον σερ Αλεξ Φέργκιουσον, όσο και σε συμπαίκτες του. Εξάλλου, η ίδια η Φερνάντα έδειχνε φωτογραφίες της μαζί του και με τους Γουέιν Ρούνεϊ, Ρίο Φέρντιναντ και Γουές Μπράουν στον υποτιθέμενο πελάτη.

Ο Ρονάλντο, πάντως, δεν είναι παντελώς άσχετος με τον χώρο, αφού μόλις πριν ένα χρόνο είχε κάνει ένα όργιο με πέντε πόρνες και τους Λουίς Νάνι και Αντερσον σε μία σουίτα ξενοδοχείου, ενώ στο περιθώριο της παρουσίας του στη Ρώμη για αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ προσπάθησε να συνευρεθεί με δύο ιερόδουλες.

www.bet-hoven.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου