Powered By Blogger

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Πως θα γίνεις το επόμενο "βαθύ λαρύγγι"


Η πληγή που άνοιξε η πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς στο γυναικείο πληθυσμό, δεν λέει να κλείσει. Η Λόβλεϊς έλαμψε τη δεκαετία του '70 και έμεινε γνωστή ως "Το βαθύ λαρύγγι", από τίτλο ταινίας στην οποία πρωταγωνίστησε το 1972.
Δυστυχώς για εμάς, κάθε άντρας που σέβεται τα παντελόνια του, έχει δει την εν λόγω ταινία και πάντα ψάχνει το κορίτσι που θα φερθεί στο πέος του σαν την Λίντα. Τώρα, αν θες κι εσύ να δοκιμάσεις τα κόλπα για να γίνεις το επόμενο "Βαθύ Λαρύγγι", κλέψε ιδέες από το άρθρο που ακολουθεί.
Τα μυστικά για το "Βαθύ Λαρύγγι": ένα μεγάλο πέος μπορεί να είναι πρόβλημα:
Το στοματικό σεξ από μόνο του αποτελεί ταμπού και ακατόρθωτο άθλο για πολλές γυναίκες. Αν δεν απενοχοποιήσεις το στοματικό σεξ γενικά, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να πετύχεις να γίνεις αυτό που λέμε "βαθύ λαρύγγι". Αφού ξεπεράσεις τα πρώτα κόμπλεξ, έρχεται η ώρα της πρακτικής εξάσκησης.
Σίγουρα ένα πολύ μεγάλο (πάνω από το μέσο όρο) πέος δεν αποτελεί το καταλληλότερο εργαλείο για να δοκιμάσεις την τύχη σου για πρώτη φορά. Κι αυτό, γιατί όσο κι αν το θες, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να πάρεις ένα γιγαντιαίο πέος βαθιά μέσα στο στόμα σου για τεχνικούς λόγους. Αν το επιχειρήσεις με κόπο και μόχθο, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις μια ανεξέλεγκτη τάση για εμετό, πράγμα που θα σε κάνει ν' αποθαρρυνθείς με την όλη προσπάθεια και στο μέλλον.
Αν δεν διαθέτεις επαγγελματική εμπειρία με το άθλημα και ο αγαπημένος σου ανήκει στο σπάνιο είδος "Ίαν Σκοτ" (από 20 εκατοστά και πάνω) μην το επιχειρήσεις. Η τεχνική "βαθύ λαρύγγι" μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα πέος 15 έως 17 εκατοστών το πολύ.
Τα μυστικά για το "Βαθύ Λαρύγγι": ξεκίνα αργά και σταθερά
Επειδή η εξάσκηση θα φέρει την τελειότητα, μην φοβάσαι να χρησιμοποιείς την παρακάτω τεχνική όσο πιο συχνά μπορείς. Ξεκίνα με τα κλασικά φιλιά και χάδια στο πέος όπως και στο απλό στοματικό. Σιγά σιγά και αφού αναπνέεις αργά και σταθερά, άρχισε να παίρνεις το πέος πιο βαθιά μέσα στο στόμα σου.
Προχώρα ένα εκατοστό περίπου την φορά μέχρι να αισθανθείς εντελώς άβολα όπου και πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα για να συνεχίσεις μερικά δεύτερα αργότερα. Μην ανησυχείς αν αρχίσουν να τρέχουν δάκρυα από τα μάτια σου ή αρκετό σάλιο από το στόμα σου αφού και τα δύο είναι φυσιολογικά. Εκείνος, θ' απολαύσει τη θέα και θα χαρεί την προσπάθεια που κάνεις έτσι κι αλλιώς. Κάθε φορά που εξασκείσαι, θα προχωράς λίγο πιο μέσα ενώ και ο χρόνος της ηδονής εκείνου θ' αυξάνεται.
Αν εκείνος αρπάξει το κεφάλι σου και προσπαθήσει να διεισδύσει ακόμα πιο βαθιά στο λαρύγγι σου, απομακρύνσου και εξήγησέ του ότι θέλεις να έχεις τον έλεγχο για να μην σε πνίξει κατά λάθος.
Τα μυστικά για το "Βαθύ Λαρύγγι": αν το κάνεις δεν σημαίνει πως έπεσες θύμα του αντρικού σωβινισμού
Σημαντικό στην επιτυχία της ςν λόγω τεχνικής είναι να ξεπεράσεις τους ηθικούς περιορισμούς για το στοματικό σεξ γενικά. Πολλές γυναίκες νομίζουν πως με τον τρόπο αυτό υποτάσσονται ενώ άλλες τρέφουν έναν ανεξήγητο φόβο για την επαφή με το πέος. Αν εσύ έχεις εξοικειωθεί με την ιδέα του στοματικού, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και την τεχνική αυτή. Το κλειδί βρίσκεται:
*Στις αργές και σταθερές αναπνοές
*Στο ελαφρύ στομάχι που θα πρέπει να έχεις προτού το επιχειρήσεις
*Στο πολύ σάλιο για να βοηθάς την κατάποση (μερικές γουλιές νερού στο ενδιάμεσο θα σε σώσουν)
*Στο να μην ξεπερνάς το 1,2 εκατοστό τη φορά και ανά προσπάθεια για να εξοικειώνεται ο λάρυγγας.
* Όσο για την κορύφωση, αν είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς αποφεύγεις να συμβαίνει στο στόμα σου, ζήτα να μην το κάνει από πριν. Αν εκείνος πάρει μια δικιά του πρωτοβουλία στα ξαφνικά, φέρε το πέος στην περιοχή του στόματος όσο πιο γρήγορα μπορείς, για να μην κινδυνεύσεις ν πνιγείς. Κατόπιν και αφού συνέλθεις, μπορείς να τον στείλεις να πνιγεί γενικά!
*Όπως ξαναείπαμε είναι σημαντικό να μην το βάλεις κάτω με την πρώτη αποτυχία. Θυμήσου την πρώτη φορά που έκανες στοματικό γενικά. Ούτε εύκολο ήτα ούτε και ευχάριστο για εσένα τουλάχιστον. Σίγουρα στην αρχή, η τάση για εμετό και η ανάγκη να σταματήσεις θα είναι έντονη. Συχνά θ' αναρωτηθείς '''γιατί το κάνω τώρα αυτό''. Σταμάτα και συνέχισε κάποια άλλη στιγμή που θα αισθάνεσαι περισσότερο σέξι.

www.womenonly.gr

1 σχόλιο: